M
Vols saber com treballem?
Segueix-nos


“Balanç, llum i emocions”

Founded by  LAURA BECH & ELENA ROCA

Unedo Studio neix de la necessitat de donar una nova vida als espais o crear-ne de nous, dotant-los de l’essència i els valors que ens caracteritzen. Som l’Elena Roca i la Laura Bech, dues interioristes unides per la manera que tenim d’entendre i viure els espais.

Ens centrem en la creació d’espais atemporals, allunyant-nos de les modes, i dipositant en cada projecte la nostra pròpia essència. La nostra major font d’inspiració és la naturalesa i l’estil de vida mediterrani. Busquem espais que respirin vida, calidesa i confort, creant ambients únics per a les persones que els habiten.

“Les emocions regeixen

la nostra vida”

Transmetem les emocions que necessita cada espai, tractant la llum com a element fonamental. Banyem els interiors amb la màxima llum natural perquè es trobin més integrats amb l’entorn que els envolta. Generem il·luminacions interiors buscant el confort i benestar emocional.

Considerem un bon disseny quan l’espai està pensat com un “tot”, on els elements generals i els més concrets segueixen la mateixa harmonia.

Sempre busquem un tracte proper amb el client, per poder crear entorns centrats en la manera que té cadascú de viure el seu propi espai. Disseny i funcionalitat es donen la mà per aconseguir el màxim rendiment en tots els projectes. Sempre proporcionem l’adaptabilitat necessària i és per això que treballem totes les fases d’un projecte d’interiorisme; des de l’inici, execució, i finalització d’obra.

unedo_studio_materials_01